Verhuur topmateriaal

Olympeak gaat voor topkwaliteit aan scherpe prijzen. Wens je een hoogtetent te huren voor 1 maand dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Twijfel niet langer en huur je hoogtetent bij ons. Ook aankoop van je eigen tent is bij ons mogelijk.

Verhuur →

Zit je toch met vragen? Neem dan gerust een kijkje in onze veelgestelde vragen (faq’s). Vind je toch je antwoord niet, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Huur je hoogtetent (hoog-altitude-tent) bij ons. Topkwaliteit van Olympeak
Olympeak - Improve your performance
Bij verhuur van een hoogtetent zit ook een saturatiemeter.

Sleep high, train low

Huur je hoogtetent bij ons en verbeter jouw prestaties.

Olympeak Hoogtetent, te huur bij ons

Hoog Altitude Tent

Alles in 1 pakket


  • ✓ Een Hoog Altitude Tent, met topper-matras
  • ✓ Generator met HEPA-filter
  • ✓ Saturatiemeter
  • ✓ Levering en installatie ter plaatse*
  • ✓ Professionele uitleg

* Gratis binnen een straal van 40km van Lievegem.
Voorschot van 150€ en resterend bedrag bij levering.
Per extra week wordt er 100€ aangerekend.

Meer informatie over onze producten

De hoog altitude tent of kortweg hoogtetent komen wij bij je plaatsen. Zo zijn we zeker dat dit correct gebeurt en kunnen we meteen uitleg geven over het gebruik ervan.

Bij de tent komt ook een toppermatras met overtrek. Dit is een extra dunne matras die we in de tent plaatsen. Zo hoeven we niet jouw matras verplaatsen en kunnen we de hoogtetent bovenop jouw matras plaatsen. Alles wordt na ieder verhuur door ons gereinigd.

Al onze generators zijn uitgerust met deze hoogwaardige HEPA (High efficiency particulate air) filter. Zo garanderen we een zuurstofarme lucht (zoals op grote hoogte) maar daarnaast is de lucht ook bacterie- en virusvrij.

Om een beter effect te hebben, raden we aan om iedere morgen het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Daarom voorzien wij ook een saturatiemeter. Zo kan je meten en o.b.v. de meting de hoogte aanpassen waar nodig.

Je eigen hoogtetent kopen?

Ben je na het huren zo overtuigd van de meerwaarde van een hoogtetent, dan kan je bij ons ook terecht voor aankoop van je eigen tent met toebehoren. Ook hier garanderen we topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Interesse om een hoogtetent aan te kopen neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Interesse? Contacteer ons.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam